Concert met Mis van Monteverdi o.l.v. Karel Demoet op zaterdag 4 november 2017

Op zaterdag 4 november 2017 voeren we een concertprogramma uit onder de titel “Ode aan de Oude Muziek” .  Een gevarieerd programma  met voor de pauze muziek van Claudio Monteverdi  “Messa a quattro voci  da capella” (Venetie 1651). Daarna motetten. madrigalen en chansons uit de 16e en 17e eeuw van onder meer Claudio Monteverdi, Adriaan Willaert, Orlando di Lasso en Josquin des Prez.  En we hebben instrumentale intermezzi uit de oude doos. Dit alles onder leiding van onze dirigent Karel Demoet. Het wordt een bijzonder concert. We nemen deze dag afscheid van Karel Smagge, na 39 jaar.

het concert wordt gehouden in de Genestetkerk aan de Oude Delft 102 te Delft.

Voor oud-leden is er na afloop een feest met buffet. Heb je je nog niet aangemeld, gebruik dan de knop contact op deze website.